Kv Mechelen Stadion : image00002 - KV Mechelen / What is the name of the football stadium in mechelen?. Aanvankelijk stond er een chalet (dat pas in 2007 werd gesloopt, kleedkamers en een paar kleine houten tribunes. It is used for football matches and is the home ground of kv mechelen. See full list on nl.wikipedia.org Daarna waren achtereenvolgens veolia (tot 2009), argos oil (tot 2015) en afasde naamgevers. Aan de overkant van een kleine houten hoofdtribune verrees een staantribune van zeven treden hoog, die een decennium later werd uitgebouwd tot een tribune met 19 treden en in 1939 zelfs dertig treden.

The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium. De kleine hoofdtribune wordt al snel geflankeerd door houten tribunes links en rechts, maar in 1926 wordt er één grote hoofdtribune met duizend zitplaatsen over de hele lengte van he. Located in the city and municipality of mechelen in the province of antwerp, the 13,213 capacity ground's name literally means "behind army barracks" as it was previously situated on the site of an army base. Aan de overkant van een kleine houten hoofdtribune verrees een staantribune van zeven treden hoog, die een decennium later werd uitgebouwd tot een tribune met 19 treden en in 1939 zelfs dertig treden. Ook na de bouw van twee nieuwe tribunes blijven de vernieuwingen doorgaan.

Naast Alkmaar ook AFAS Stadion in België - AFAS Software
Naast Alkmaar ook AFAS Stadion in België - AFAS Software from www.afas.nl
Ook na de bouw van twee nieuwe tribunes blijven de vernieuwingen doorgaan. Na de vereffening van kv mechelen in 2003 werd achter de kazerne het eerste belgische stadion waarvan de naam werd verkocht aan een sponsor: See full list on nl.wikipedia.org Momenteel kent het afas stadion vier tribunes, die alles samen plaats bieden aan 16.700 fans. Na de tweede wereldoorlog werd de tribune getooid met vlaggen van de reeksgenoten in volgorde van het klassement, maar in 1974 moesten die vlaggen wijken voor een golfplatendak. Ten slotte is er een kleine zittribune aan de kant van het kerkhof. Virtueel bezoek in het stadium van kv mechelen. Sinds 27 augustus 1911 speelt kv mechelen hier zijn thuiswedstrijden, nadat de toenmalige voorzitter francis dessainde terreinen van 2,5 hectare had gekocht.

More images for kv mechelen stadion »

Vanaf dat jaar tot 1971 bevonden zich onder de grote staantribune ook de kleedkamers en een dokterskabinet. See full list on nl.wikipedia.org Aanvankelijk stond er een chalet (dat pas in 2007 werd gesloopt, kleedkamers en een paar kleine houten tribunes. The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium. Na de vereffening van kv mechelen in 2003 werd achter de kazerne het eerste belgische stadion waarvan de naam werd verkocht aan een sponsor: Jul 17, 2021 · argosstadion achter de kazerne is the home football ground of belgian pro league side kv mechelen. De grootste tribune telt twee verdiepingen en omspant het halve veld. Het deel langs de achterlijn (op de plaats van de negentig jaar oude betonnen tribune) werd op 29 juli 2016 ingehuldigd met een competitiewedstrijd tegen club brugge.dit deel omvat 1.999 zitplaatsen, 3150 staanplaatsen, 321 skyboxen en wordt door telenet ook gebruikt als kantoorruimte. Ten slotte is er een kleine zittribune aan de kant van het kerkhof. What is the name of the football stadium in mechelen? Want zoveel fans kunnen er zitten én staan. Na de tweede wereldoorlog werd de tribune getooid met vlaggen van de reeksgenoten in volgorde van het klassement, maar in 1974 moesten die vlaggen wijken voor een golfplatendak. Momenteel kent het afas stadion vier tribunes, die alles samen plaats bieden aan 16.700 fans.

Located in the city and municipality of mechelen in the province of antwerp, the 13,213 capacity ground's name literally means "behind army barracks" as it was previously situated on the site of an army base. Closer to mechelen's new stadium Van 2003 tot 2006 heette het officieel scarletstadion achter de kazerne, omdat scarlet als hoofdsponsor betaalde om die naam te mogen geven aan het stadion. Na de vereffening van kv mechelen in 2003 werd achter de kazerne het eerste belgische stadion waarvan de naam werd verkocht aan een sponsor: Vanaf dat jaar tot 1971 bevonden zich onder de grote staantribune ook de kleedkamers en een dokterskabinet.

KV Mechelen Verbouwingen - KV Mechelen
KV Mechelen Verbouwingen - KV Mechelen from www.kvmechelen.be
Aan de overkant van een kleine houten hoofdtribune verrees een staantribune van zeven treden hoog, die een decennium later werd uitgebouwd tot een tribune met 19 treden en in 1939 zelfs dertig treden. The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium. The stadium is called achter de kazerne, which means the same as behind the army barracks. Na de vereffening van kv mechelen in 2003 werd achter de kazerne het eerste belgische stadion waarvan de naam werd verkocht aan een sponsor: Virtueel bezoek in het stadium van kv mechelen. Het deel langs de zijlijn (op de plaats van de oude grote staantribune) werd op 22 augustus 2015 ingehuldigd met een competitiewedstrijd tegen oh leuven. Where does kv mechelen play their home games? Ook na de bouw van twee nieuwe tribunes blijven de vernieuwingen doorgaan.

Currently, the ground has a capacity of 16,672.

De grootste tribune telt twee verdiepingen en omspant het halve veld. Want zoveel fans kunnen er zitten én staan. See full list on nl.wikipedia.org Aanvankelijk stond er een chalet (dat pas in 2007 werd gesloopt, kleedkamers en een paar kleine houten tribunes. What is the name of the football stadium in mechelen? Currently, the ground has a capacity of 16,672. The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium. Van 2003 tot 2006 heette het officieel scarletstadion achter de kazerne, omdat scarlet als hoofdsponsor betaalde om die naam te mogen geven aan het stadion. Located in the city and municipality of mechelen in the province of antwerp, the 13,213 capacity ground's name literally means "behind army barracks" as it was previously situated on the site of an army base. De kleine hoofdtribune wordt al snel geflankeerd door houten tribunes links en rechts, maar in 1926 wordt er één grote hoofdtribune met duizend zitplaatsen over de hele lengte van he. Daarna waren achtereenvolgens veolia (tot 2009), argos oil (tot 2015) en afasde naamgevers. See full list on nl.wikipedia.org Het deel langs de zijlijn (op de plaats van de oude grote staantribune) werd op 22 augustus 2015 ingehuldigd met een competitiewedstrijd tegen oh leuven.

See full list on nl.wikipedia.org Daarna waren achtereenvolgens veolia (tot 2009), argos oil (tot 2015) en afasde naamgevers. Momenteel kent het afas stadion vier tribunes, die alles samen plaats bieden aan 16.700 fans. It is used for football matches and is the home ground of kv mechelen. Vanaf dat jaar tot 1971 bevonden zich onder de grote staantribune ook de kleedkamers en een dokterskabinet.

KV Kortrijk - KV Mechelen 1-2 // Matchverslag Stadion ...
KV Kortrijk - KV Mechelen 1-2 // Matchverslag Stadion ... from i.ytimg.com
It is used for football matches and is the home ground of kv mechelen. Ten slotte is er een kleine zittribune aan de kant van het kerkhof. Aan de overkant van een kleine houten hoofdtribune verrees een staantribune van zeven treden hoog, die een decennium later werd uitgebouwd tot een tribune met 19 treden en in 1939 zelfs dertig treden. Op kfc katelijne, 400 tickets beschikbaar. Dat is sfeer en emotie. De grootste tribune telt twee verdiepingen en omspant het halve veld. Currently, the ground has a capacity of 16,672. Jul 17, 2021 · argosstadion achter de kazerne is the home football ground of belgian pro league side kv mechelen.

Located in the city and municipality of mechelen in the province of antwerp, the 13,213 capacity ground's name literally means "behind army barracks" as it was previously situated on the site of an army base.

Located in the city and municipality of mechelen in the province of antwerp, the 13,213 capacity ground's name literally means "behind army barracks" as it was previously situated on the site of an army base. Where does kv mechelen play their home games? Aan de lange zijden worden meteen twee tribunes gebouwd. Want zoveel fans kunnen er zitten én staan. Het deel langs de achterlijn (op de plaats van de negentig jaar oude betonnen tribune) werd op 29 juli 2016 ingehuldigd met een competitiewedstrijd tegen club brugge.dit deel omvat 1.999 zitplaatsen, 3150 staanplaatsen, 321 skyboxen en wordt door telenet ook gebruikt als kantoorruimte. The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium. Na de tweede wereldoorlog werd de tribune getooid met vlaggen van de reeksgenoten in volgorde van het klassement, maar in 1974 moesten die vlaggen wijken voor een golfplatendak. Ook na de bouw van twee nieuwe tribunes blijven de vernieuwingen doorgaan. See full list on nl.wikipedia.org The stadium is called achter de kazerne, which means the same as behind the army barracks. Aanvankelijk stond er een chalet (dat pas in 2007 werd gesloopt, kleedkamers en een paar kleine houten tribunes. Ten slotte is er een kleine zittribune aan de kant van het kerkhof. Currently, the ground has a capacity of 16,672.

Aan de overkant van een kleine houten hoofdtribune verrees een staantribune van zeven treden hoog, die een decennium later werd uitgebouwd tot een tribune met 19 treden en in 1939 zelfs dertig treden kv mechelen. The afas stadion is a football stadium in mechelen, belgium.